این اختلاف احتمالاً ناشی از این حقیقت است که کودکان ناشنوای پس از زبان آموزی تجربه ی بیشتری از صدا دارند واز آنجا که روش تازه ی شنوایی شباهت هایی با تجربه ی شنوایی قبلی شان دارد فرآیند یادگیری سریع تر می شود . از سوی دیگر کودکان ناشنوای پیش از زبان آموزی هیچ تجربه ای از صدا ندارند یا تجربه ی کمی دارند تا این رمز شنیداری سمعک ویدکس تازه را بیاموزند.

نظام حمایتی خانواده ، موقعیت عصب شنوایی و حون ، مسئولیت پذیری کودک و علاقه به ارتباط گفتاری ، روش ارتباط گیری و کیفیت و کمیت توانبخشی شنیداری عوامل دیگری هستند که بر مقدار سودمندی اثر می گذارند .

کودکانی که سود بسیاری از کاشت حون می برند ( اغلب به عملکرد ستاره ای معروفند Star Performance  )  ممکن است به توانایی بازشناسی گفتار در مجموعه ی باز برسند و نیز امکان دارد آنقدر روان صحبت کنند کاشت حون گوش که اکثر مردم بیشتر گفتارشان را بفهمند . گفتار و زبان در این کودکان در طول زمان بهبود می یابد .

در مقابل ممکن است که انتظار والدین از کاشت بیش از حد کم باشد و هزگز کودکشان را برای گوش دادن به چالش نکشند . برخی والدین خرسندند که با کاشت حون کودکشان شروع به پاسخ دادن به اصوات محیطی کرده و نامش را تشخیص می دهد . حتی وقتی آزمونهای ادیولوژیک نشان دهنده ی بهره مندی خوب از دستگاه ه باشد آنها انتظار ندارند که کودک از محرکات الکتریکی به عنوان روشی برای تقویت گفتار خوانی و گوش دادن به گفتار استفاده کند . در چنین مواردی والدین و آموزگاران با انتظارات محدودشان می توانند عملکرد کودک را تا اندازه ای محدود کنند .

 

تعهدات : 

کاشت حون نیازمند تعهدات بی شمار ( زمان  ، تلاش ، هزینه ) از تنظیم سمعک سوی خانواده و کودک است. پیش از آنکه خانواده پیش قدم کاشت شوند مهم است که بزرگی این تعهدات کاملاً درک شود .

کودک و خانواده باید برای تنظیم دستگاه و ارزیابی ادیولوژیک به طور دوره ای به مرکز کاشت مراجعه کنند. در سال نخست کاشت تعداد مراجعات ممکن است 6 بار یا بیشتر باشد . برای مراجعه به مرکز کاشت حون شنوایی ممکن است لازم باشد والدین کارشان را ترک کنند و خانواده بودجه ای برای رفت و آمد و شاید اقامت ( اگر مرکز کاشت دور از خانه باشد ) تخصیص دهد .

معمولاً والدین از دستگاه نگهداری می کنند . آنها باید بتوانند تعمیرات جزئی ( مانند تعویض سیم رابط ) را انجام دهند و برای تعویض قطعاتی که کار نمی کنند امکانات مالی داشته باشند . والدین نوعاً مسئول قرار دادن دستگاه روی بدن و روشن کردن آن هستند . به جز کودکان بزرگتر والدین مسئولند تا اطمینان خاطر یابند از اینکه کودک در تمام ساعات و در مکان های مناسب از دستگاه استفاده می کند . دریافت کاشت حون نشانه آغاز روند توانبخشی شنیداری است که ممکن است چندین سال طول بکشد .  خانواده باید مطمئن شود که کودک دارای محیط تحریک شنیداری غنی ( هم در خانه و هم در مدرسه ) است . 

به طور ایده آل خانواده باید مایل به جهت دهی توجه کودک به سمت اصوات محیطی و نامیدن آنها باشد و پیوسته گفتار را با روش ارتباطی کودک تلفیق کند .


بهبود کم شنوایی و کاربرد سمعک کاشت ,کودک ,حون ,خانواده ,والدین ,ی ,ممکن است ,کاشت حون ,است که ,خانواده باید ,تجربه یمنبع

شرایط بیمه سمعک

جلوگیری از پارگی پرده گوش

آشنایی با قیمت سمعک

بهبود افت شنوایی

استفاده از سمعک در افراد کم شنوا

انواع سمعک استارکی

انواع بیمه سمعک

مشخصات

آخرین جستجو ها

سی تی اسکن دندان سعادت آباد شهرک غرب با قیمت مناسب خرید قطعات دامپ تراک آسیاروید | asiaroid فروشگاه حسنات | محصولات طبیعی و سالم لایسنس نود 32، یوزرنیم و پسورد نود32، جدیدترین آپدیت نود32 رایگان امروز good zolah8ag cant اجناس فوق العاده سورس کده انجام پروژه های برنامه نویسی آر R