گام بعدی ارزیابی های الکترو فیزیولوژیک می باشد که شامل آزمون ABR ( پاسخ های شنیداری ساقه ی مغز ) ، ASSR, EABR است . آزمون ABR از اهمیت ویژه ای برای ارزیابی نوزادان برخوردار است . زیرا سمعک فوناک در نوزادان قادر به بررسی آستانه های رفتاری ( به دلیل عدم همکاری آنها ) نیستیم . در این موارد آزمون ABR که در آن از محرک Click یا تون برست استفاده می شود حدود شنوایی را در محدوده ای از فرکانس های بالا ( 1-4KHz ) در اختیار ادیولوژیست قرار می دهد .به علاوه در موارد دیگر برای تأیید نتایج ادیومتری رفتاری مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین برای کمک به شناسایی بیماران مبتلا به نا هم زمانی شنوایی  از اهمیت خاصی برخوردار است .

با انجام تست ABR احتمال وجود شنوایی غیر عضوی  حذف می گردد .

اگر در تست ABR  وجود hearing loss تأیید شد برای تعیین میزان و شکل کم شنوایی بهتر است از ABR frequency specific هم استفاده کنیم . نکته مهم در این زمینه این است که برای تشخیص نوروپاتی شنوایی یا Auditory synchrony از طریق ABR بهتر است هر 3 فاز rarefaction ,condensetion , Alternative   را آزمایش کنیم .  ( برای دیدن ((CM) cochlear Microphonic  پاسخ CM با توانایی نشان دادن یکپارچگی سلولهای مویی حون می تواند در تشخیص افراد دچار نوروپاتی شنوایی نقش مهمی را ایفا نماید . 

برخی مراکز نیز برای تأیید قابلیت تحریک الکتریکی یک گوش آزمون پاسخ شنیداری ساقه ی مغز با استفاده از تحریک الکتریکی EABR را انجام می دهند . این آزمون می تواند حتی با فاصله ی کمی قبل از عمل استفاده از سمعک کاشت حون ارائه ی Pulse های الکتریکی و با قرار دادن الکترودهای سوزنی روی پرومونتوری انجام شود .معمولاً آزمون ABR E زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که با قابلیت تحریک پذیری عصب ها مبهم و سؤال برانگیز باشد .

با این وجود محدودیت هایی در کاربرد ABR برای ارزیابی کودکان جهت کاهش حون شنوایی وجود دارد . در موارد کاهش شنوایی شدید یا عمیق علی رغم باقی مانده ی شنوایی مفید در فرکانس های بالا اغلب پاسخ ABR در بالاترین شدت خروجی دستگاه هم وجود ندارد . به عبارتی نمی توان از طریق  ABR کم شنوایی شدید  را از عمیق تمایز داد . به ویژه در ارزیابی میزان شنوایی در فرکانسهای پایین ABR محدودیت هایی دارد .

آزمون پتانسیل های برانگیخته ی حالت پایدار ( ASSR ) آستانه های سمعک یونیترون شنوایی را به طور عینی تا 120 dBHL با پاسخ های دارای ویژگی فرکانسی در محدوده ی ادیومتری ارزیابی می کند . استفاده از پاسخ های حالت پایدار شنوایی ( ASSR ) شانس اینکه کودک دارای باقی مانده ی شنوایی مفید به عنوان ناشنوای مطلق تشخیص داده شود را به مقدار زیادی کاهش میدهد .

حتی با وجود آزمون ASSR مهم است برای حمایت از یافته های عینی نتایج آزمونهای رفتاری به دست آیند. 


بهبود کم شنوایی و کاربرد سمعک شنوایی ,abr ,های ,آزمون ,ی ,استفاده ,آزمون abr ,استفاده از ,کم شنوایی ,پاسخ های ,قرار میمنبع

شرایط بیمه سمعک

جلوگیری از پارگی پرده گوش

آشنایی با قیمت سمعک

بهبود افت شنوایی

استفاده از سمعک در افراد کم شنوا

انواع سمعک استارکی

انواع بیمه سمعک

مشخصات

آخرین جستجو ها

قلب شکسته طراحی سایت حرفه ای - طراحی سایت اختصاصی - سئو سایت تسکین درد با مزه ها دستگاه تصفیه آب سایت زیبایی و مدل لباس و آشپزی عشق یکطرفه اخبار سایت بلگ بیست کولر گازی ارزان